Info, kosten, boekingen

Babette Monsma

Waar?

Total Woman ligt op het Indonesische eiland Bali in het hart van Sanur. Alles is op loopafstand, het strand, de vele winkels, restaurants en de boulevard. Op de fiets kun je Sanur van noord tot zuid bereiken. Langs het strand ligt een lang fiets- en wandelpad.

Waarom?

Ik geloof (vanuit ervaring) dat alleen reizen zonder man, kinderen of partner anderszins heel bevrijdend is. Even weer je eigen beslissingen nemen. Voor niemand te hoeven zorgen en met niemand rekening te hoeven houden behalve jezelf. Hierdoor ontstaat er weer ruimte om verbinding met jezelf te maken, om uit je hoofd en in je lichaam te gaan en je hart open te zetten. Diep voelen, jezelf ont-moeten, te beschouwen hoe je ervoor staat in je leven en in de stilte je eigen vragen beantwoorden. In de stilte en de rust liggen vaak de antwoorden.

Kosten

Total Woman Bali is geen standaard hotel. We hebben geen boeking site en zijn open in het laagseizoen. Daarmee kunnen we de prijs laag houden. In de villa is plaats voor zes vrouwen. De prijzen zijn inclusief ontbijt, WiFi, vers drinkwater en de transfer van het vliegveld naar de villa, èn, bij verblijf tot einde periode, de transfer weer terug naar het vliegveld. Tevens staat ons Balinese team de gehele dag tot je beschikking om je de mooiste plekjes op Bali te laten zien. De vlucht van en naar Bali is niet bij de prijs inbegrepen.

De minimale verblijfsduur is een week, de maximale verblijfsduur drie weken. Als je langer dan één week wilt blijven, hoef je niet nog een volle week te boeken. Neem contact met mij op voor de actuele prijzen. De wellness behandelingen, tours etc. worden apart berekend en zijn conform de op Bali geldende tarieven. Meer informatie over de tours vind je op www.balitransport.nl. De massages in de villa kosten rond de tien euro per uur.

Boeken

Wil je een boeking aanvragen of meer informatie? Mail mij dan via babette@totalwoman.nl. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Om de bezetting in de villa zo optimaal mogelijk te laten zijn, bespreken we de boeking en wensen per telefoon.

Voor wie

Total Woman Bali richt zich op vrouwen. Op moeders en dochters, zussen of vriendinnen, alleenstaande of alleengaande reizigers. Op vrouwen die geen zin hebben in groepsreizen, singlereizen en/of massatoerisme. Op vrouwen voor wie het alleen reizen te spannend of te saai is.

Wat?

Total Woman Bali is gehuisvest in een traditionele Balinese villa. Het is een unieke charmante villa met een grote sprookjestuin, een zwembad en een grote overdekte veranda. Het huis heeft vier gasten slaapkamers, een kantoor, een ruime keuken een grote open overdekte woonkamer. Elk van onze gasten slaapkamer heeft een eigen badkamer met douche, airco, fan en een slot op de deur. Dagelijks komen Komang en Komang (ja zo heten ze) van de house keeping en wordt alles lekker op- en schoongemaakt. Er is sterke wifi en water, thee en koffie is vrij verkrijgbaar. De ruime buitenveranda is een geweldige plek om te loungen en te ontspannen. Hier kan je genieten van de warme, zwoele avonden en de geweldige sfeer. 's Avonds als de lichtjes aangaan verandert de tuin in een magische plek. Ook is er een kleine mooi ingerichte spa, waar massages en andere wellness behandelingen worden gegeven.

Onze vaste masseuse Juni staat klaar om je met aandacht, kundigheid én liefde een heerlijke behandeling te geven. Dit alles tegen een goeie prijs! We zijn kleinschalig maar groot in ons aanbod en uniek. Alles is op maat. Yoga, meditatie, massages, uitjes, etc. Alles is mogelijk maar niks ‘moet’. Want iedereen is, en wil wat anders. Het is geen vijfsterrenhotel, hier komen geen grote groepen. Je bent te gast in een ‘magische’ Balinese villa waarin je je snel thuis voelt. Ik ben Total Woman en samen met de lokale vrienden, onze gidsen, jij en de andere gasten, maken we het tot een prachtige villa. Voel je welkom. Ik heb er zin in. We zijn geopend van 1 februari 2022 tot 1 mei 2022, en van 1 september 2022 tot 1 november 2022.

Total Woman Bali
Total Woman Bali