Info, kosten, boekingen

Babette Monsma

Waarom?

Ik geloof (vanuit ervaring) dat alleen reizen zonder man, kinderen of partner anderszins heel bevrijdend is. Even weer je eigen beslissingen nemen. Voor niemand te hoeven zorgen en met niemand rekening te hoeven houden behalve jezelf. Hierdoor ontstaat er weer ruimte om verbinding met jezelf te maken, om uit je hoofd en in je lichaam te gaan en je hart open te zetten. Diep voelen, jezelf ont-moeten, te beschouwen hoe je ervoor staat in je leven en in de stilte je eigen vragen beantwoorden. In de stilte en de rust liggen vaak de antwoorden.

Kosten

Total Woman Bali is geen standaard hotel. We hebben geen boeking site en zijn open in het laagseizoen. Daarmee kunnen we de prijs laag houden. In de villa is plaats voor zes vrouwen.

De prijzen zijn inclusief ontbijt, WiFi, vers drinkwater en de transfer van het vliegveld naar de villa, èn, bij verblijf tot einde periode, de transfer weer terug naar het vliegveld. De vlucht van en naar Bali is niet bij de prijs inbegrepen.
De minimale verblijfsduur is een week, de maximale verblijfsduur drie weken. Als je langer dan één week wilt blijven, hoef je niet nog een volle week te boeken. Neem contact met mij op voor de actuele prijzen.

De wellness behandelingen, tours etc. worden apart berekend en zijn conform de op Bali geldende tarieven. Meer informatie over de tours vind je op www.balitransport.nl. De massages in de villa kosten rond de tien euro per uur.

Boeken

Wil je een boeking aanvragen of meer informatie? Mail mij dan via babette@totalwoman.nl. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Om de bezetting in de villa zo optimaal mogelijk te laten zijn, bespreken we de boeking en wensen per telefoon.

Voor wie

Total Woman Bali richt zich op vrouwen. Op moeders en dochters, zussen of vriendinnen, alleenstaande of alleengaande reizigers. Op vrouwen die geen zin hebben in groepsreizen, singlereizen en/of massatoerisme. Op vrouwen voor wie het alleen reizen te spannend of te saai is.

Wat?

Total Woman Bali is gehuisvest in een traditionele Balinese villa. Het is een unieke, uit twee verdiepingen bestaande, ingerichte villa met zwembad. Er is wifi en water is vrij verkrijgbaar. De villa staat midden in een weelderige tropische tuin. Het huis heeft vier gasten slaapkamers, een lounge, een open keuken en vijf badkamers. Elke gasten slaapkamer heeft een eigen badkamer met bad en/of douche, airco en een slot op de deur. Dagelijks komt de housekeeping en wordt alles lekker op- en schoongemaakt.

Op de tweede verdieping bevindt zich een terras tussen twee prachtige mangobomen. Hier kan je genieten van de warme, zwoele avonden en de geweldige sfeer. Ook is er een kleine mooi ingerichte spa, waar massages en andere wellness behandelingen worden gegeven. Twee Balinese masseuses staan klaar om je met aandacht, kundigheid én liefde een heerlijke behandeling te geven. Dit alles tegen een goeie prijs! Voor jou én de behandelaars ... Vrouwen voor vrouwen!
Kleinschalig en alles op maat. Yoga, meditatie, massages, uitjes, etc. Alles is mogelijk maar niks ‘moet’. Want iedereen is en wil wat anders.

Het is geen vijfsterrenhotel, hier komen geen grote groepen. Je bent te gast in een ‘magische’ Balinese villa waarin je je snel thuis voelt. Ik ben Total Woman en samen met de lokale hulp, gidsen en jij en de andere gasten, maken we het tot een prachtige villa. Voel je welkom. Ik heb er zin in. We zijn geopend van 1 september 2020 tot 1 november 2020, en van 1 februari 2021 tot 15 april 2021.

Total Woman Bali

Waar?

Total Woman ligt op het Indonesische eiland Bali in het hart van Sanur. Alles is op loopafstand, het strand, de vele winkels, restaurants en de boulevard. Op de fiets kun je Sanur van noord tot zuid bereiken. Langs het strand ligt een lang fiets- en wandelpad.

Total Woman Bali