Wie ben jij?

Voor wie is deze kleding bedoeld? Voor de vrouw die yoga of sport beoefent! Je bent goed zoals je bent. Groot, klein, dik of dun. Maakt niks uit, Iedereen straalt in een mooie broek of set van Total Woman Yoga Wear. Vergelijk jezelf niet met een ander, maar laat jezelf en die andere vrouw zien hoe leuk jij eruit ziet. Wees een voorbeeld voor andere vrouwen, want iedereen verdient het om er leuk uit te zien.

Waar geloven we in

Vaak hoor ik vrouwen zeggen dat als ze naar de yoga-/sportschool gaan dat ze dan hun ‘oude’ kleren aantrekken, omdat ze gaan zweten en toch achteraan staan. Waarom zou je dan de moeite nog nemen om er leuk uit te zien?

Daar denken we hier bij Total Woman Yoga Wear anders over.

Wij geloven in lief zijn voor jezelf door met zachtheid naar jezelf kijken. Door jezelf niet buitensluiten, omdat je denkt dat je er niet toe doet of dat je maar beter normaal kan doen omdat je dan al gek genoeg doet. Neeeeeeee!

Lief zijn voor jezelf betekent ook jezelf leuke kleren gunnen, omdat jij het verdient om er leuk uit te zien.

We geloven in jezelf versterken. Jij als drukke vrouw bent hard bezig om in balans te blijven door de yoga te beoefenen, je eetpatroon aan te passen, en tijd voor jezelf vrij te maken. Dan gunnen we je ook dat je in de spiegel van de yoga-/sportschool durft te kijken en vrolijk wordt van je eigen yogabroek. Kun jij de complimentjes van anderen ontvangen?

Want iedereen verdient het om er leuk uit te zien.

How to have a yoga body… Have a body!

Je bent gewoon goed zoals je bent. Maakt niks uit. Iedereen past in een broek van Total Woman Yoga Wear.

"Word vrolijk van je eigen broek."

"Iedereen verdient het
om er leuk uit te zien."