Sluit venster

Over Total Woman Bali

Total Woman Bali massage

Gezonde voeding

’s Ochtends serveren wij een heerlijk gezond ontbijt. Vers tropisch fruit, een lekker organic eitje of, als je dat liever hebt, vegan, vegetarisch of glutenvrij. Alles is mogelijk. Ook serveer ik een keer in de week samen met mijn Balinese kok een heerlijke traditionele maaltijd. Verder zijn er in de buurt diverse restaurantjes en warungs waar je van traditioneel tot Westers, van vegan tot vegetarisch tot vis kunt eten. Lunch en dineer in je favoriete restaurantje aan het strand. Alleen of met (een van) de andere vrouwen.

Total Woman Bali is een kleinschalig vrouwenresort waar je lekker tot rust kunt komen en jezelf kunt versterken. Op het resort bieden we yoga, meditatie, goede voeding, lekkere massages en tours die je het echte Bali laten zien.

Yoga/meditatie

Begin je ochtend met yoga of meditatie. Een yogadocent staat voor ons klaar als daar behoefte aan is of sluit je aan bij de Yogabarn op het strand.

Massage/wellness

In de villa is een kleine mooie spa waar massages en andere wellness behandelingen worden gegeven. Juni Wayan, onze vaste masseuse staat elke dag klaar om je met aandacht, kundigheid en liefde een heerlijke behandeling te geven.

Tours

Total Woman richt zich op ontspanning, wellness, natuur, cultuur en het authentieke Bali. We stemmen alles af op wat vrouwen leuk vinden. Onze tours worden uitgevoerd door Ida Bagus, Alek en Made (www.balitransport.nl). Ze brengen je naar de mooiste plekjes op Bali. Watervallen, secret beaches, prachtige tuinen/waterpaleizen, heilige plekken en tempels, ceremonies. We trekken de binnenlanden in naar de rijstvelden en naar de dorpen waar ze zelf zijn opgegroeid. We organiseren shopping trips en gaan naar de local handcraft (Made onderhandelt graag voor je). Ook geven we kookworkshops. En wat dacht je van snorkelen op de mooiste plekken, met de ademhaling als meditatie, mindfulness als medium? En een mooie fotoshoot op het strand?

Een verblijf boeken

Wil je een boeking aanvragen of meer informatie? Klik dan hier.

Total Woman Bali massage