Dit vind ik belangrijk

Nemen

Dat vind ik hier belangrijk . Het gaat om jou. Ik nodig je uit om het er lekker van te nemen. Geven doe je al genoeg als vrouw, moeder en/of op je werk.

Verbinding

Een van de mooie krachten van Total Woman, is om vrouwen liefdevol in verbinding met zichzelf te brengen. Dit doe ik door middel van aandacht, aanraking, zachtheid, diverse massages en door te luisteren naar dat wat nodig is op dit moment. 

Lef

Ik ben vrij uniek en onconventioneel wat sommige massages betreft. Het vraagt om meer tekst en uitleg over wat ik precies doe en waarom. Maar ik heb lef en durf te staan voor deze mooie filosofie. Daarom ben ik ook trots en dankbaar dat uit 20 jaar ervaring is gebleken dat veel vrouwen zich veilig voelen, mij vertrouwen en zich daardoor makkelijker durven over te geven.

Genieten

Bij Total Woman staat genieten hoog in het vaandel. Genieten van je zintuigen, prettige lichamelijke prikkels opzoeken en ontvangen. Maar ook genieten van het niets hoeven en de aandacht voor jezelf.

Vertrouwen en discretie

Ik heb respect en aandacht voor mijn klanten. We zijn open en eerlijk naar elkaar. Bij Total Woman worden er dan ook regelmatig privé zaken besproken. Ik garandeer dat wat er besproken ook daadwerkelijk hier blijft. Dat geldt ook voor de keuze van massages en behandelingen. Discretie gegarandeerd.