Merken

Declaré

Total woman heeft zich gespecialiseerd in de gevoelige en overgevoelige huid en werkt al meer dan 10 jaar met het merk DECLARÉ. Declaré zet zich in voor puurheid, eerlijkheid en transparantie, is dermatologisch getest en dierproefvrij.

De gevoelige huid

In Nederland heeft ruim 1 miljoen mensen last van een gevoelige huid. Het herkennen, behandelen en voorkomen van een gevoelige huid vraagt om kennis. Een gevoelige huid komt op alle leeftijden voor. Zowel de jonge als de rijpere huid kunnen gevoelig zijn. De rijpere huid is al langer blootgesteld aan omgevingsfactoren en natuurlijke verouderingsprocessen en is daardoor wat zwakker, dunner en sneller gevoelig en kwetsbaar. Declaré heeft productlijnen die specifiek zijn ontwikkeld voor verschillende huidtypen en leeftijden.

Pure luxe voor de (gevoelige) huid

Declaré zorgt voor de schoonheid van een gevoelige huid. De gevoelige huid is teer en dunner en fijner van structuur dan de normale huid. De gevoelige huid reageert eerder en intensiever op invloeden van buitenaf en van binnenuit. De zichtbare reacties lopen uiteen van roodheid, irritaties, jeuk, vlekken, schilferige huid, een vale teint en vroegtijdige huidveroudering.

Declaré is gespecialiseerd in de gevoelige huid en heeft een breed scala aan producten ontwikkeld. Zo is er voor iedere specifieke behoefte een passend product. Het resultaat is een bijzondere lijn van kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten voor het gezicht en lichaam, met de nadruk op een optimale werkzaamheid en verdraagzaamheid. De producten van Declaré zijn vanwege de hoge verdraagzaamheid ook uitermate geschikt voor de normale huid.

Het unieke Declaré src complex™

Het meest bijzondere ingrediënt in de producten van Declaré is het src complex™. Dit complex reduceert de gevoeligheid van de huid. Het vermindert irritatie, zorgt voor een beter gevoel van welzijn en een gelijkmatige teint. Het beschermt daarnaast de cellen actief om vroegtijdige rimpelvorming tegen te gaan.

Être Belle

Total Woman is zeer ervaren en bekend met het merk ”Etre Belle”. De resultaten van de behandelingen en de producten zijn hoogwaardig en kwalitatief.

Être Belle is een zeer compleet en uitgebreid merk, gekenmerkt door de Duitse "gründlichkeit". Het bedrijf is gevestigd in Flein en heeft een eigen opleidingsinstituut in Dresden.

Reeds meer dan 25 jaar wijdt Être Belle zich vol overgave en met groot succes aan de schoonheidsverzorging en levert aan meer dan 40 landen over de gehele wereld. Het leveren van innovatieve, kwalitatief hoogwaardige, effectieve en huidvriendelijke producten, met zuivere, natuurlijke werkstoffen in een milieuvriendelijke verpakking is voor être belle een eerste vereiste.

De Être Belle producten voldoen aan de internationale, juridische voorwaarden van de farmaceutische- en levensmiddelenindustrie. Être Belle is niet op dieren getest en geeft hiervoor ook geen opdracht.