Waarom

Babette Monsma

Naast uiterlijke verzorging zijn we ons ook steeds meer bewust van de noodzaak van onze innerlijke verzorging.

Ik geloof dat aanraking en massage een geweldige manier is om lichaam, geest en ziel te verzachten, te versterken en te ontspannen. Ik geniet ervan om een bijdrage te mogen leveren aan de positieve ontwikkelingen van jouw innerlijk en uiterlijk. Dat is wat mijn vak zo leuk maakt en waarom ik dit werk met zoveel plezier doe. Als vrouwen stralend en ontspannen de Beauty Spa verlaten werkt dat enorm door naar hun omgeving. Dat bewustzijn geeft me energie. Het maakt me blij, gelukkig, en het spiegelt me. Het maakt mij ook een mooier mens.

Ik houd van de vrouwen gevoelstaal. In mijn werk (in binnen en buitenland) heb ik gemerkt dat deze overal gelijk is. Het nodigt ons uit om eerlijk en vertrouwelijk naar elkaar te zijn. Het schept een band. Daardoor durven vrouwen zich vaak sneller over te geven aan dat wat ze eigenlijk nodig hebben. Zonder schuldgevoel of bezwaren. Daarom heb ik bewust gekozen om een “vrouwen” Beauty Spa te worden.
Niks ten nadele van onze mannen! Zij krijgen straks een open, zachte en nog mooiere vrouw terug.

Wie is Babette Monsma:

Mijn naam is Babette Monsma en al van jongs af aan wist ik dat ik schoonheidsspecialiste wilde worden èn zakenvrouw. Met mantelpakje en aktekoffer.. Ik wilde een wellnesscentrum runnen in het centrum van Groningen met glazen deuren en grote B`s erop.

Inmiddels 25 jaar verder ben ik eigenaresse van Total Woman, Beauty Spa in Paterswolde. Ik ben 15 jaar getrouwd, heb 2 grote kinderen en ben blij en gelukkig waar ik nu sta in mijn leven.

Als persoon ben ik een gevoelsmens, zorgzaam, intuïtief, krachtig, puur en altijd op zoek naar balans in mijn eigen leven.

Tijdens mijn studiereis op Bali, heb ik veel geleerd over massages. Ik ben er naar school geweest en heb me verdiept in de oosterse massages en hun essentie.. Daar heb ik ook de kunst van het aanraken geleerd, de rituelen en ceremonies van deze bijzondere behandelingen. Verder ben ik gespecialiseerd in speciale Oosterse ontspanningsmassages die je levensenergie weer laten stromen. Deze ervaringen en specialisaties onderscheiden mij van andere salons. Hier ligt dan ook mijn passie voor dit vak.